Meget fornøyd med den nye bratsjkassen fra BAM, kjøpt fra www.bamnorden.no. Det tok bare ca 24 timer fra bestilling til jeg plukket den opp i Bergen! Veldig rask og trygg handel! Takk for det!

Jeg er veldig fornøyd med å kjøpe fiolinkasse gjennom nettbutikken. Lett og oversiktlig med stort utvalg og solide produkter. Rask levering.

Terese Moe Leiner, Oslo

Rask levering – kassen ble levert dagen etter jeg bestilte. Fiolinkassen er veldig lett å bære og har godt håndtak. Det er praktisk og behagelig at man kan feste ryggpute med plass til noter.

Christine Thoresen

Flott BAM Hightech 3,5 cellokasse i fargen Black Lazure mottatt. Instrumentet passer perfekt og kan nå trygt bli med på tur. Takk for handelen!

Eirik Svendsen, Trondheim

Jeg er veldig, veldig fornøyd med å ha kjøpt en fiolinkasse i nettbutikken. Det var veldig lett å finne fram til akkurat den perfekte kassen. Det var også lettvint å betale ved utsjekk.

Hanna Krymski, Oslo

Kjøp av fiolinkasse fra www.bamnorden.no har gått helt knirkefritt. Vi fikk utmerket hjelp/info via mailer og SMS før vi bestemte oss. Da vi gjorde endelig bestilling mottok vi forsendelsen etter kun to dager.

Jan Eivind Tønnessen, Gimse